Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Išsaugant skonį ir išskirtinumą, čia pristatysiu jums paprastą ir skanų receptą su pievagrybiais ir garnyru.

Pievagrybiai su Garnyru

Ingredientai:

  • 400 g šviežių pievagrybių
  • 2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelės česnako (susmulkintos)
  • 1 mažas svogūnas (smulkiai supjaustytas)
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1/2 puodelio grietinėlės (nebūtinai)
  • Šviežios petražolės (papuošimui)
  • Garnyrui: virtos bulvės, ryžiai arba grikiai

Instrukcijos:

  1. Pievagrybių paruošimas: Pievagrybius gerai nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais arba kubeliais.
  2. Svogūnų ir česnako kepimas: Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Įdėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol jis taps permatomas. Tada pridėkite smulkintą česnaką ir kepkite dar kelias minutes.
  3. Pievagrybių kepimas: Į keptuvę įdėkite supjaustytus pievagrybius. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol pievagrybiai suminkštės ir bus paruošti (apie 5-7 minutes). Pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Grietinėlės pridėjimas (neprivaloma): Jei norite, kad patiekalas būtų kremiškesnis, pridėkite grietinėlės ir gerai sumaišykite. Troškinkite dar 2-3 minutes, kol viskas gerai sušils ir suvienodės.
  5. Patiekimas: Pievagrybius patiekite ant virtų bulvių, ryžių ar grikių. Puoškite šviežiomis petražolėmis prieš patiekiant.

Skanaus!

Šis patiekalas puikiai tinka kaip pagrindinis arba šalutinis patiekalas. Galite pasirinkti savo mėgstamą garnyrą ir pritaikyti pagal savo skonį!

15

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.