Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Miltiniai blynai su ugiene yra skanus ir paprastas patiekalas, dažnai gaminamas pusryčiams arba užkandžiams. Štai paprastas receptas, kaip juos pagaminti:

Ingredientai:

  • 1 puodelis miltų
  • 1 šaukštas cukraus (priklausomai nuo skonio)
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 puodelis pieno (galite naudoti ir augalinį pieną)
  • 1 kiaušinis
  • 2 šaukštai lydyto sviesto arba aliejaus (plius dar šiek tiek kepimui)
  • Uogienė (pagal skonį)

Paruošimas:

  1. Taurėje sumaišykite sausas sudedamąsias dalis: Miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius.
  2. Kitame inde sumaišykite skystas sudedamąsias dalis: Pieną, kiaušinį ir lydytą sviestą arba aliejų.
  3. Sujunkite sausas ir skystas sudedamąsias dalis, maišykite, kol masė taps vienalytė (nepermaišykite).
  4. Kepkite blynus: Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite šiek tiek aliejaus. Supilkite tešlos šaukštą arba pusę puodelio į keptuvę ir kepkite, kol atsiras burbuliukai, tada apverskite ir kepkite dar kelias minutes, kol blynas bus auksinės spalvos.
  5. Patiekite: Blynus patiekite karštus su pasirinkta uogiene.

Skanaus!

15

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.