Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Štai paprastas ir skanus sprandinės kepenėlių receptas:

Ingredientai:

  • 500 g sprandinės (kiaulienos, jautienos ar kitos pasirinktos)
  • 2 vidutiniai svogūnai
  • 2-3 šaukštai aliejaus (arba sviesto)
  • Druska, pipirai (pagal skonį)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (nebūtinai)
  • 2-3 skiltelės česnako (nebūtinai)
  • Šviežių žolelių (pvz., petražolių, krapų) kaip garnyras (nebūtinai)

Paruošimo instrukcijos:

  1. Paruoškite ingredientus: Supjaustykite sprandinę smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir česnakus.
  2. Kepti svogūnus: Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje, įdėkite svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksiniai ir minkšti.
  3. Pridėkite sprandinę: Į keptuvę pridėkite supjaustytą sprandinę. Kepti ant didelės ugnies, kol mėsa taps auksinė ir gerai apskrudusi.
  4. Pridėkite prieskonius: Įmaišykite druską, pipirus, raudonuosius pipirus ir česnaką. Gerai išmaišykite ir sumažinkite ugnį.
  5. Troškinkite: Troškinkite dar apie 15-20 minučių, kol mėsa bus minkšta ir gerai išvirusi. Jei reikia, galite pridėti šiek tiek vandens, kad patiekalas nebūtų sausas.
  6. Patiekimas: Patiekite šiltą, garniruotą šviežiomis žolelėmis. Tinka su bulvių koše, ryžiais ar šviežia salota.

Skanaus!

13

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.