Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Štai paprastas receptas chili troškiniui, kuris yra puikus pasirinkimas šaltam orui.

Ingredientai:

  • 500 g malto jautienos (arba kiaulienos)
  • 1 didelis svogūnas (didesnėms porcijoms galima naudoti 2)
  • 2-3 skiltelės česnako
  • 1 raudona paprika
  • 1 žalia paprika
  • 1-2 jalapeno (pagal skonį)
  • 1 konservuotas pomidoras (apie 400 g)
  • 1 konservuotas raudonas pupeles (apie 400 g)
  • 1 konservuotas kukurūzai (apie 300 g)
  • 2 šaukštai pomidorų pastos
  • 2 šaukštai chili miltelių (galimybė pagal skonį)
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • 4 puodeliai sultinio (vištienos arba daržovių)
  • Aliejus kepimui

Paruošimas:

  1. Paruoškite daržoves: Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką, raudoną ir žalią papriką bei jalapeno.
  2. Kepkite mėsą: Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite maltą mėsą, kol ji pasidarys auksinės spalvos. Druskos ir pipirų pagal skonį.
  3. Pridėkite daržoves: Į keptuvę su mėsa sudėkite svogūną, česnaką ir paprikas. Kepkite, kol daržovės suminkštės, apie 5-7 minutes.
  4. Pridėkite prieskonius: Tada pridėkite chili miltelius, kumino ir pomidorų pastą. Gerai išmaišykite, kad viskas būtų tolygiai padengta prieskoniais.
  5. Kreipkitės į skysčius: Įpilkite konservuotus pomidorus su sultimis, sultinį bei pupeles ir kukurūzus. Viską gerai sumaišykite.
  6. Troškinkite: Uždenkite keptuvę ir leiskite troškintis apie 30-45 minutes ant mažos ugnies. Kartkartėmis pamaišykite.
  7. Patiekimas: Chili troškinys yra paruoštas! Jį galima patiekti su grietinėle, tarkuotu sūriu, avinžirniais arba ant skrebučio.

Skanaus!

20

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.