Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Štai paprastas receptas, kaip paruošti vištienos kepsnį su sūriu:

Ingredientai:

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • 150 g tarkuoto sūrio (pvz., mozzarella, cheddar arba parmezanas)
  • 2-3 šaukštai aliejaus (olivinis ar kitas)
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1-2 šaukštai citrinos sulčių (nebūtinai)
  • Prieskoniai pagal skonį (pvz., itališkų žolelių, čiobrelių)

Paruošimas:

  1. Vištienos paruošimas: Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais gabaliukais – galbūt galima pasibandyti ir ją suplakti, kad ji būtų vienodesnio storio. Taip ji geriau iškeps.
  2. Marinavimas (nepobūtinai): Galite vištieną pamarinuoti su druska, pipirais, citrinos sultimis ir prieskoniais apie 30 minučių arba ilgiau. Tai suteiks dar daugiau skonio.
  3. Kepimas: Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Įdėkite marinuotą vištieną ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol ji taps auksinės spalvos (apie 4-5 minutes iš abiejų pusių).
  4. Sūrio uždėjimas: Kai vištiena beveik iškepusi, užbarstykite virš jos tarkuotą sūrį. Uždenkite keptuvę ir palaukite, kol sūris ištirps (apie 2-3 minutes).
  5. Patiekimas: Iškepusį vištienos kepsnį galite patiekti su šviežiomis daržovėmis, salotomis ar jūsų mėgstama garnyru.

Skanaus!

16

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.