Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Takai su aštria vištiena ir sūrio padažu

ngredientai:

Vištienai:

  • 400 g vištienos krūtinėlės (supjaustytos juostelėmis)
  • 1 a.š. rūkytos paprikos miltelių
  • 1 a.š. čili miltelių (arba pagal skonį)
  • 1/2 a.š. kumino
  • 1/2 a.š. česnako miltelių
  • Druska, pipirai
  • 1 v.š. aliejaus

Sūrio padažui:

  • 2 v.š. sviesto
  • 2 v.š. miltų
  • 300 ml pieno
  • 150 g tarkuoto čederio sūrio (arba kito tirpstančio sūrio)
  • Druska, pipirai pagal skonį

Papildomai:

  • Tacos lukštai (trapūs arba minkšti)
  • Salotos, pomidorai, svogūnai, jalapenai, avokadas (pasirinktinai)
  • Grietinė arba graikiškas jogurtas (nebūtina)

Gaminimas:

  1. Paruošk vištieną:
    • Sumaišyk prieskonius su vištiena.
    • Kepk ant vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi ~6–8 min., kol iškeps ir apskrus.
  2. Sūrio padažas:
    • Puode ištirpink sviestą, įmaišyk miltus ir trumpai pakepink (1–2 min.).
    • Palaipsniui pilk pieną nuolat maišydamas, kol neliks gumuliukų.
    • Kai padažas pradės tirštėti, įmaišyk sūrį, pagardink druska ir pipirais.
  3. Surink tacos:
    • Į lukštą dėk salotas, ant viršaus – vištieną, tada užpilk sūrio padažu.
    • Papuošk šviežiomis daržovėmis ar grietine, jei mėgsti.
14

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pasiūlytų jums geresnę naršymo patirtį. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.